Skrällseger för Polen eller det favorittippade Tyskland? Vem vinner fotbolls-VM och vem ska man våga betta på? Portugal? Brasilien? Eller en riktig otippad, men som vi såklart skulle älska: Sverige? När det gäller skyttekungarna är förväntningarna också olika beroende på vem man frågar. Vem ska man egentligen satsa på när man bettar inför fotbolls-VM? Oavsett vad man väljer kan man räkna med nagelbitare. Ett tips är att gå via en sajt som erbjuder bra bettingbonus. 

Ja, då var det dags att följa den stenhårda kampen om titeln som världsmästare i fotboll! Vem vinner? Vem blir tvåa? Vem förlorar? Bettingsidor.org jämför bettingbonus så du kan lägga ditt bet på den som erbjuder den bästa bonusen. Tänk på att inte lägga för mycket pengar utan håll det på en rimlig nivå, bjud med någon kompis och välj en favoritmatch ni vill betta på.

Oddsen för vem som vinner

Så vem vinner? Det råder delade meningar om det från experternas sida. I SVT är experterna hyfsat överens om att finalmatchen kommer stå mellan Tyskland och Brasilien. Svenska Yle spekulerar om Frankrike och Argentina, och även Spanien ligger bra till menar många. Det ser ut att bli en europeisk vinnare i år, Belgien räknas också som en favorit.

Vilka är då de möjliga skrällarna? En sak som är säker är att det förekommer mycket skrällar och det är få experter som har alla rätt på VM. Skrällarna ger förstås högre poäng och ger chans till mer vinstpengar, så de kan vara roliga att betta på. Vill man vara unik ska man satsa på Uruguay, Polen och Peru. Egypten och Iran får några intresserade blickar på sig, kanske framför allt för att Mohamed Salah är en storfavorit och en mycket begåvad fotbollsspelare. Många är också osäkra på hur långt Ryssland som spelar på hemmaplan. De har en okej grupp som de kan vinna över, och tar de sig väl förbi Grupp A så har de en chans till bättre position. Då kan med andra ord vad som helst hända.

Betta på skyttekungen

När det gäller vem som kammar hem titeln som årets skyttekung råder det än mer delade meningar. Det är ett starkt år med många talanger. Diego Costa, Griezmann, Jesus, Messi, Salah… Expressen spekulerar i om Salah kommer kunna leverera till 100% efter sin skada, och de funderar på om Gabriel Jesus kommer gynnas av att alla stirrar sig blinda på Neymar. Cristiano Ronaldo är skyttekungens son och många lägger därför stora förvätningar på honom. Och nog finns det bra fog för höga förväntningar, och lyckas Portugal ta sig långt kommer vi definitivt se Ronaldo som skyttekungen.

Tyskarna bjuder på Müller som alternativ, och eftersom Tyskland är ett så pass favorittippat land är det inte alls omöjligt att de vinner. Müller har redan varit med två VM-turneringar och är på god väg att bli en av vår tids främsta målskytt.