Martin Jacobson är den svenske stjärnan som förra året tog guld i Poker-VM och med det var den bästa spelaren i världen. I å har han redan åkt ut och det ses som en jätteförlust och ett stort fiasko. 

PokerFörra året WSOP Poker-VM kramade Martin Jacobson om sin vinnarmedalj samt gladde sig åt att vara 74 miljoner kronor rikare som prispotten låg på. I år gick det åt helt andra hållet. Från att vara bäst till att nu redan ha åkt ut. Om detta var en sport man skulle kunna vara dopad i så hade nog många undrat vad som hänt. Kanske är en Poker guide på sin plats för att öva upp sig och få tillbaka flytet? Aftonbladet skriver att han inte var på topp och redan den första dagen under Main event blev han utslagen och Twittrade ut följande, även som ett svar på sin förra tweet om att det inte gick bra:

“Tyvärr var den där tweeten inte receptet på en ny framgång. Lycka till allihopa. Jag ser redan fram emot nästa år.”

55:e plats som bäst

Nej, år 2014 var mer Martins år, men friskt vågat hälften vunnet. Dok i Martins fall när han gick all-in och blev synad så slutade det med en stor förlust. Men man får hoppas att han lär sig något och att han kommer tillbaka starkare. Kanske jobbar han vinst vartannat år? Många är det som kan hoppas. Om du fortfarande är sugen på att följa tävlingen kan du klicka dig vidare på länken för att komma till spelschemat och se hur de ligger till.